Peste 100 de lecții esențiale ce vor aduce succes în viață copilului tău! 

Succesul în carieră nu depinde doar de IQ, ci și de inteligența socială! În timp ce IQ-ul este ereditar, inteligența socială se educă.

Așa că am conceput 6 cărți prin care educi inteligența socială a copilului tău! Fiind în versuri, sunt ușor de citit și reținut! 

Părerile părinților și educatorilor

Tabita
Tabita
Părinte
Read More
Fetita mea este atrasa de ele si mi le aduce sa i le citesc cu drag. Uneori " le citeste" singura (povesteste pe seama imaginilor si a ceea ce i-am citit eu anterior).Imi arata diferenta dintre animalele vii si cele desenate, invata semnificatia poeziilor si pe unele le si pune in aplicare ( ex.cum tusim, cum ne purtam in vizita la matusa, plescaiala). Cartile sunt educative si bine venite pentru lectura celor mici
Iulia Pletea
Iulia Pletea
Părinte
Read More
Pachetel "Bune maniere pentru fetite" si "Bune maniere pentru beietei", scrise in versuri, reprezinta o sursa importanta de informatii utile pentru cei mici. Aceste carti, scrise cu multa pasiune, prezinta intr-o maniera placuta si usor de parcurs o gama larga de subiecte necesare in evolutia celor mici. Le recomanda cu drag atat parintilor cat si educatorilor.
Madi
Madi
Educator
Read More
Cărțile de la editura Cunosc.ro pot fi folosite cu succes ca materia didactic în unitățile de învățământ, dar și de părinții copiilor. Beneficiază de ilustrații care corespund conținutului și l completează. Ajuta copiii sa înțeleagă conținutul și sa și imagineze personajele în mediul lor de viață. Sunt percepute și iubite de copii, le dezvoltă gustul estetic și dragostea pentru carti . Împreună dezvoltă personalitatea copilului în ansamblu, trezesc interesul pentru învățare. Se adresează afectivității copiilor, produc multă plăcere prin rima și muzicalitate, o simpla stofă poate modela mai mult decât orice sfat sau concluzie moralizatoare. Folosind cărțile am găsit un real sprijin și le am recomandat părinților.Le recomanda cu drag atat parintilor cat si educatorilor.
Previous
Next
99 lei
  • Preț pentru pachetul de 6 cărți
  • Finisare premium, dimensiune 22 x 22 cm

127

reguli pentru succes

exprimate în versuri jucăușe și imagini drăgălașe

39 formule de politețe cu care fetița ta va deschide ușile oportunităților
38 expresii de salut care vor oferi relații împlinite cu cei din jur
15 lecții de bune maniere ce vor preveni conflicte dureroase în viitor
13 formule pentru ocazii speciale cu care fetița ta se va face apreciată la festivități sau în situații deosebite
11 categorii de igienă care, întreținute, vor preveni boala și suferința ei și a celor din jur
11 reguli de bună purtare cu care fetița ta va lăsa o impresie excelentă când va fi în vizită
99 lei
  • Preț pentru pachetul de 6 cărți
  • Finisare premium, dimensiune 22 x 22 cm